OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Pers
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Anders Wonen Anders Leven bij Viba café op 7 mei

Marta Resink

EINDHOVEN, 29 april 2015 - Omslag-medewerkster Marta Resink zal tijdens het VIBA café in Den Bosch op 7 mei een presentatie verzorgen over Anders Wonen Anders Leven. Ze zal vertellen over de zeer verschillende manieren van gemeenschappelijk wonen en de rol daarbij van architecten. Aanvang 20:00 uur.

Eens per maand verzorgt de Vereniging voor Integrale Biologische Architectuur (VIBA) een informatie-avond (VIBA-café) over een thema dat te maken heeft met biologische architectuur. In de zomer van 2015 start een nieuwe cyclus rond het thema 'anders' wonen.

Marta Resink, medewerkster van het Landelijk Servicepunt Anders Wonen Anders Leven, zal de cyclus openen met een inleiding over de brede diversiteit van gemeenschappelijk wonen en over recente ontwikkelingen en mogelijkheden. Zij zal daarbij met name inaan op de sociale en ecologische aspecten van een duurzame leefstijl en de specifieke functie daarin van (betaalbaar) bouwen en wonen.

Het Servicepunt is een onderdeel van het werk van Omslag Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling in Eindhoven. www.omslag.nl

De lezing vindt plaats in het auditorium van de VIBA-Expo, De Gruyterfabriek, Veemarktkade 8, gebouw F, in Den Bosch. Aanvang: 20:00 uur. Vooraf aanmelden via secretaris@vibavereniging.nl

Meer over deze avond: www.vibavereniging.nl


Meer nieuws


 ^   © 2015 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact