OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Pers
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Nieuwsbrief Anders Wonen Anders Leven #104 is uit!

EINDHOVEN, 26 augustus 2015 - Vandaag verscheen editie 104 van de elektronische nieuwsbrief Anders Wonen Anders Leven: een maandelijkse uitgave van het gelijknamige servicepunt. De nieuwsbrief bevat een breed scala van nieuws, oproepen, vraag en aanbod van woongroepen, kennismakingsmogelijkheden met projecten en andere inspiratie rond sociaal-ecologisch gemeenschappelijk wonen; aangevuld met informatie over vernieuwende vormen van duurzaam bouwen.

Lees de laatste nieuwsbrief hier: www.omslag.nl

De nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden naar ruim 4.100 belangstellenden in Nederland en Belgiƫ. Een abonnement is gratis, maar velen maken af en toe een vrijwillige donatie over om de productie van de nieuwsbrief te steunen.

Abonneren op de nieuwsbrief: www.omslag.nl

Donaties zijn welkom! www.omslag.nl

Het Servicepunt Anders Wonen Anders Leven is een belangrijk onderdeel van het werk van Omslag Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling. Het servicepunt werd in 2005 opgezet om te voorzien in de toenemende vraag naar informatie en voorbeelden van 'andere' vormen van ecologisch wonen en leven: in een woongroep, leefgemeenschap, ecowijk of -dorp, binnen een woon-werkpand of samen met anderen binnen Centraal Wonen of Gemeenschappelijk Wonen van Ouderen.

Het Servicepunt is ondergebracht in de bibliotheek van Omslag in Eindhoven wordt begeleid met een uitgebreide website www.omslag.nl

Het Servicepunt Anders Wonen Anders Leven is elke vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur geopend voor bezoekers. Locatie: Hoogstraat 301a, Eindhoven.

De eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt eind september 2015.


Meer nieuws


 ^   © 2015 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact