OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Mee-eten bij Omslag op zaterdag 17 juni

EINDHOVEN, 10 juni 2023 - Elke derde zaterdag van de maand worden bij Omslag maximaal 30 super lekkere vegetarische 'afhaal'maaltijden bereid door koks van de werkgroep Eindhoven-Kobanê. Ook op zaterdag 17 juni. Maar deze keer doen we het ook anders: we bieden de keuze een bestelde maaltijd af te halen, maar je kunt je maaltijd ook samen met anderen oppeuzelen in de tuin van Omslag. We maken daar een klein programmaatje omheen, ook met muziek.

Meld je wel vooraf aan en: bestel een of meer maaltijden voor uiterlijk vrijdagmiddag 16 juni door een mail te sturen naar: info@eindhovenkobane.nl

De opbrengst van de maaltijden is bestemd voor de Hîvî school voor gehandicapte kinderen in Kobanê (Noord-Syrië).

De gereserveerde afhaalmaaltijden kunnen op 17 juni tussen 18.30 en 18.45 uur worden opgehaald bij Omslag, Hoogstraat 301a.

Het menu voor 17 juni is samengesteld door Tonie en Hanan en bestaat uit minstens vier gerechten:

 • soep: Borani met asperges
 • couscous met groenten
 • fruitsalade met meloen, sultana's, aardbeien, kersen, banaan, kikkererwtjes, kokosnoot, appel, avocado, roomkaas en agave siroop
 • zomerse aardappelsalade met snijbonen, wortel, uien, knoflook en gember

  Een maaltijd kost E 18,-. Dit bedrag moet vooraf worden betaald (je ontvangt daarover bericht). Desgewenst kunnen bestelde maaltijden ter plekke ook contant worden afgerekend (geen pin, graag gepast betalen).

  Samen eten in de tuin van Omslag

  Op 17 juni bieden we de mogelijkheid om de vooraf gereserveerde maaltijd(en) samen te nuttigen in de grote, sfeervolle tuin van Omslag: een fijne gelegenheid om kennis te maken met koks Tonie, Hanan, Zehra en Daniel, en met andere 'klanten'. Constance van Dorp zal vertellen over de werkgroep Eindhoven-Kobane, en Marta Resink over Omslag. Daarnaast zal er een muzikaal optreden zijn door dichter/songwriter Simon van den Hurk, en ook Daniel Fanego zorgt voor muzikale omlijsting. Misschien gebeurt er nog meer verrassends. Er zijn koele drankjes en vers fruit (deels uit de Omslag-tuin). De gezamenlijke maaltijd begint rond 19.00 uur en heeft geen vaste eindtijd.

  Als je graag bij Omslag wilt eten, geef dat dan aan bij je bestelling. Mail naar: info@eindhovenkobane.nl

  Hier kun je meer lezen over de afhaalmaaltijden: www.omslag.nl


  Meer nieuws


 • ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact