OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Nieuw bij Omslag: Green Café

EINDHOVEN - Op 18 mei 2023 was de try-out van een nieuwe activiteit bij Omslag: The Green Café. De organisatoren beleefden een fantastische avond met een potluck (ook kruiden en bloemen uit de Omslag-tuin), een vuur en boeiende gesprekken. De voertaal was voornamelijk Engels. Iedereen was onder de indruk van de doelstelling en de locatie van Omslag. Geslaagde try-out dus! Vanaf juni zal twee keer per maand een Green Café worden gehouden, georganiseerd door de gelijknamige initiatiefgroep. Omslag is blij deze activiteit te kunnen faciliteren.

De bijeenkomsten zijn niet openbaar toegankelijk; er worden in kleine kring persoonlijke uitnodigingen verstuurd, ook door Omslag. Het initiatief wil zich organisch ontwikkelen. De wens bestaat om af en toe ook openbare bijeenkomsten te organiseren waarbij veel meer mensen welkom zijn.

Internationale uitwisseling

The Green Café is een nieuw initiatief in Eindhoven, opgestart door People for Planet, Wild Eindhoven, Eindje Groen, Trefpunt Groen Eindhoven en Art + Tech Society. De laatste twee organisaties zijn ook betrokken bij het Nederlandstalige Groen Café.

The Green Café is een kleine gemeenschap van jonge mensen die samen Engelstalige groene activiteiten voor de internationale gemeenschap van Eindhoven organiseert. Voorbeelden kunnen lezingen, workshops of rondleidingen zijn om bewustzijn te creëren over duurzame uitdagingen en mensen te laten integreren in wat er in de stad gebeurt. Het Green Café is blij met de gelegenheid om elkaar twee keer per maand te ontmoeten bij Omslag. De locatie biedt voor het Green Café een inspirerende omgeving voor informele Engelstalige ontmoetingen op het gebied van duurzaamheid.

Contact met het Green Café? Dat kan door een e-mail te sturen naar greencafe@trefpuntgroeneindhoven.nl

  • ---------------------------------------------------------------------------------

    Omslag biedt de mogelijkheid aan anderen om eigen activiteiten te organiseren. De inhoud met aansluiten bij de doelstelling van Omslag ((niet commercieel, geen privéfeesten). Binnen is ruimte voor een gezelschap van zo'n vijftien mensen. De grote tuin biedt mogelijkheden voor grotere groepen, tot maximaal 50 mensen. Meer daarover: www.omslag.nl


    Meer nieuws


  •  ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact