OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Zondag 25 juni: workshop stembevrijding 'Zingend de zomer in’

Op zondag 25 juni 2023 is bij Omslag de workshop Zingend de zomer in. Bertie van den Boogaard begeleidt ons via oefeningen van de stembevrijding. Met muzikale medewerking van Daniel Fanego (gitaar). Deelname kost € 12,50 p.p. Vooraf aanmelden is nodig.

Omslag is een plek voor ontmoeting en inspiratie voor veranderingsgezinde mensen. Tijdens de Dag van de Aarde in de tuin van Omslag (23 april) werd een nieuwe activiteit geboren: samen muziek maken en zingen.

Toen workshopgevers Bertie en Daniel elkaar ontmoetten tijdens een afsluitende muzikale sessie, ontstond een initiatief voor samenwerking op het kruisvlak van ecologie, stem en muziek. En voor het stimuleren van de verbinding tussen mensen en de natuur. Het smaakte naar meer.

Bertie van den Boogaard, docent stembevrijding, muzikale duizendpoot Daniel Fanego en Omslag-medewerkster Marta Resink bereiden nu een workshop voor waarbij stembevrijding, samen muziek maken en beweging samenkomen in verrassende improvisaties.

Op zondagavond 25 juni begeleiden Bertie en Daniel een muzikale ontdekkingsreis, met oefeningen uit de Stembevrijding, ondersteund met gitaarmuziek.

Stembevrijding: wat is dat!? Lees hier meer: jankortie.nl

Vooraf aanmelden is nodig

De workshop 'Zingend de zomer in: hoe klinkt jouw zomer', vindt plaats bij Omslag op zondag 25 juni van 19:30 tot 22:00 deels binnen, maar ook in de grote tuin. Er kunnen maximaal zestien mensen meedoen. Als er minder dan zes aanmeldingen zijn gaat de workshop niet door. Locatie: Hoogstraat 301a, Eindhoven. Deelname kost E 12,50 per persoon. Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan per e-mail naar: omslag@omslag.nl Je ontvangt een bevestiging met aanvullende informatie.

Bertie van den Boogaard (Her-Inner-Je) rondde onlangs haar opleiding stembevrijding af bij Jan Kortie. ( jankortie.nl ) Daarnaast is ze docent bij VELT Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren. ( velt.nu )

Daniel Fanego is een muzikale duizendpoot, geboren in Argentinië, en afgestudeerd aan de Conservatoria in Buenos Aires en Rotterdam. Hij is docent wereldmuziek op de muziekschool in Nijmegen en geeft optredens met zijn eigen band of solo. Meer over Daniel: www.danielfanego.com

Marta Resink is al bijna 30 jaar betrokken bij Omslag. Zij ziet zichzelf als een verbinder tussen mensen en initiatieven. Netwerken is haar grote passie. ( www.omslag.nl )


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact