OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Pers
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Veel uitwisseling tijdens zonnige Theetuin bij Omslag

Welkom in de Theetuin in mei EINDHOVEN, 9 mei 2015 - Dertien volwassen en een kind bezochten de Theetuin bij Omslag afgelopen vrijdag 8 mei. De bezoekers kwamen uit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Nuenen, Utrecht en Vessem. Onder hen een meubelmaker, een loopbaancoach, een kok, een muzikant, een webdesigner, een wereldreizigster, een welzijnswerkster en een journalist.

Gespreksonderwerpen waren ondermeer: wonen in een zelfgebouwd houten huis op een gekraakt terrein en andere manieren van 'anders wonen', het opzetten van een werkgroepje om elkaar te helpen op weg naar een plastic- en Monsantovrij leven, van baan veranderen om je 'passie' te volgen, de aardbeving in Nepal, beeldhouwen, natuureducatie voor kinderen en het opzetten van een gezamenlijke permacultuurtuin.

Er volgen dit jaar nog drie theetuinen, op de vrijdagen 15, 22 en 29 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Ieder is welkom, aanmelden is niet nodig, maar wie dat wil kan via de website zijn of haar komst aankondigen, met vermelding van interesses, vaardigheden of gespreksonderwerpen. Zie daarvoor de Theetuinpagina op www.omslag.nl onder 'Wie komen er deze keer?'

Beelden van de vorige theetuin op 1 mei


Meer nieuws


 ^   © 2015 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact