OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed

Eindhoven loopt warm voor de Klimaatmars

EINDHOVEN, 6 maart 2019 - Komende vrijdagavond 8 maart organiseert Omslag een bijeenkomst voor mensen die van plan zijn zondag naar Amsterdam af te reizen om deel te nemen aan de massale Klimaatmars.

Vanaf 18.00 is ieder welkom. Er staat een pan soep klaar en iedereen is uitgenodigd iets te eten mee te brengen: biologisch, vegetarisch, plasticvrij en klimaatneutraal. Maar het is niet verplicht om iets mee te nemen, kom vooral en wees welkom. Later op de avond aansluiten kan ook!

Er is een korte inhoudelijke ronde met een gefilmde inleiding door klimaatactiviste Greta Thunberg, waarna we met elkaar uitwisselen over de klimaatproblemen en de oplossingen.

We inventariseren de leuzen die ieder heeft bedacht of ergens heeft opgepikt.

We schilderen spandoeken en borden om mee te dragen in de tocht.

Er zijn teksten van enkele klimaatliederen en desgewenst zullen we wat liederen zingen om alvast te oefenen voor zondag.

Wie nog andere ideeën heeft: Laat het weten! Contact: omslag@omslag.nl

Welkom dus, vrijdag 8 maart vanaf 18.00 uur tot uiterlijk 22.30 uur.

Omslag, Hoogstraat 301 A, 5654 NB Eindhoven

Samen naar de Klimaatmars!

Op zondag 10 maart stappen we met een hele groep mensen samen in de trein naar Amsterdam. Om 10.30 uur verzamelen voor Eindhoven CS (centrumzijde).

De Klimaatmars start om 13.00 uur op de Dam. De route van 2,5 kilometer loopt van de Dam over het Rokin en de Vijzelstraat naar het eindpunt op het Museumplein. Voorafgaand aan de mars is er op de Dam een kort podiumprogramma.

Kijk hier voor het programma en de route: maakdeklimaatmarsgroot.nl


Meer nieuws


 ^   © 2018 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact