OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Elke week Virtuele Vrijdag in coronatijd!

EINDHOVEN, 16 april 2020 - Zolang corona in het land is, houdt Omslag elke week Virtuele Vrijdag. Elke vrijdagavond is er van 20.00 tot 22.00 uur een ontmoeting via de webcam, net zoals dat in andere tijden rond het vuur gebeurt.

Meedoen kan via de link op de voorpagina van de Omslag-website: meet.jit.si/Omslag

Tijdens de eerste drie Virtuele Vrijdagen waren er zo'n tien mensen, die uitwisselden over alternatieve woonvormen, duurzaam leven, vredesacties, permacultuur, het mannelijk en vrouwelijk principe, inspirerende plekken om heen te gaan, vrije software en open source projecten, een steunactie voor mensen in oorlogsgebied in Syriƫ en vele andere onderwerpen.

Iedereen kan aanhaken op de vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Even een kijkje nemen kan, maar de meeste mensen doen van begin tot eind mee.

De link meet.jit.si/Omslag werkt ook op andere momenten, alleen zal er dan meestal geen gezelschap zijn.

Om mee te kunnen doen is een webcam nodig. De meeste nieuwere laptops, smartphones en tablets hebben een webcam en microfoon ingebouwd.

Wie op technische problemen stuit, heeft een alternatief: er is een livestream op YouTube. Iedereen die YouTube-filmpjes op de computer kan bekijken, kan via de livestream meekijken en -luisteren. Het is dan alleen niet mogelijk in om mee te praten.

De livestream via YouTube is tevens een manier om even te kijken hoe het toegaat, zonder zelf mee te doen. Veel mensen hebben nog geen ervaring met het nieuwe medium.

De link naar de livestream is ook vrijdagavond te vinden op de voorpagina van www.omslag.nl


Virtuele Vrijdag? Hier meer uitleg!


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact