OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
Contact



RSS-feed


Voedselketen wordt Van De Pallande

EINDHOVEN, 10 januari 2024 -  Met ingang van 2024 gaan de wekelijkse groenteabonnementen van permacultuurtuinderij De Voedselketen in Oirschot verder onder een nieuwe naam: Van De Pallande.  Vanaf 11 januari staan er weer elke donderdag kratjes met verse biologische groenten klaar voor de abonnees.



Tuinderij De Voedselketen, opgericht in 2014, wordt opgesplitst en de oprichters trekken zich gelijk aan terug.  Alex Schreiner wordt actief voor het CSA Netwerk van de Federatie van agro-ecologische boeren. Linder neemt de naam De Voedselketen mee naar een andere locatie, waar hij zich gaat toeleggen op het maken van biologische appecider. Daarnaast is hij docent aan de Warmonderhof en verzorgt hij permacultuurtrainingen en workshops voor professionals en particulieren. Nieuwe website: devoedselketen.nl/

Jessica Peters zet de tuinderij voort onder een nieuwe naam: Van De Pallande.  De naam verwijst naar het vestigingsadres van de tuinderij: Pallande 1 in Oirschot.

Voor abonnementhouders verandert er verder niets. Zij kunnen elke donderdag vanaf 15.00 uur groenten ophalen op de vertrouwde plek in de tuin van Omslag. 

Omslag is al sinds 2017 een van de verdeelpunten voor de CSA tuinderij. Meer daarover: www.omslag.nl



Van De Pallande werkt aan een eigen website; die zal binnenkort on-line gaan:
www.vandepallande.nl


Meer nieuws



          ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact