OMSLAG

Welkom
Nieuws
Omslag
ZOZ
Bibliotheek
Werk
Wonen
Bestellen
Advertenties
ContactRSS-feed

Vrijdag 8 september: Vuur & Soep & Muziek

EINDHOVEN - Op vrijdag 8 september is er weer Vuur & Soep in de tuin van Omslag. Je bent welkom vanaf 16.00 uur. Neem zelf wat ingrediënten mee om een lekkere vegetarische soep en salades te maken. En we kunnen samen muziek maken.

Vanaf 16:00 staan er verse koffie, kruidenthee en koele sapjes klaar. Als je wat eerder komt, kun je in de tuin wat kruiden en wilde planten oogsten voor in de soep, salade of kruidenboter. Vanaf 17:00 brandt er een vuur en maken we samen en lekkere maaltijdsoep.

Samen soep maken

Samen snijden we de groenten; die gaan - samen met andere ingrediënten - in de grote pan boven het vuur. Ook worden er salades gemaakt en andere lekkernijen klaargezet op een grote tafel. Voor iedereen is er een grote kom soep; daarnaast stelt ieder zelf nog een bordje met eten samen. We eten rond het vuur. Mocht het onverhoopt regenen, dan maken we de soep in de keuken en verplaatsen we ons samenzijn naar binnen.

Omslag brengt doen-denkers samen

Rond het vuur verzamelt zich een groep mensen. De sfeer is positief en opbouwend. Bij het vuur vinden (nieuwe) ontmoetingen plaats en worden verhalen uitgewisseld. En we vertellen het verhaal van de soepsteen.

Na het eten ruimen we samen op en doen een paar mensen de afwas. Er wordt verse koffie en thee gemaakt. Daarna is er volop gelegenheid om verhalen en ervaringen te delen. Er zijn ook allerlei instrumenten aanwezig om samen muziek te maken. We gaan door tot de zon onder gaat. Daarna ruimen we samen op.

Het belooft een mooie zomeravond te worden. Dus willen we ruim de gelegenheid geven om samen muziek te maken. Neem gerust een eigen instrument mee, of maak gebruik van de aanwezige muziek- en percussie-instrumenten.

Van iedereen wordt een gulle donatie gevraagd, zodat Omslag deze en andere activiteiten kan blijven organiseren.

Meer over Vuur & Soep: www.omslag.nl

's Middags al welkom

Wie nader wil kennismaken met Omslag is al vanaf 14:00 welkom. Tot 17:00 is de bibliotheek geopend voor bezoekers, met daarin ondergebracht het Landelijk Servicepunt Anders Wonen Anders Leven: www.omslag.nl Wie van ver komt kan wellicht een nachtje blijven logeren (vooraf afspreken!): www.omslag.nl

============================================================


Meer nieuws


 ^   © 2019 Omslag - Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling - contact